Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Фузили Каприз

Фузили Каприз    
гъби, сметана, соев сос, пресен лук, скариди, яйце - варено, рокфор,
680 гр. 9.29 лв.