Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Фузили Италиана

Фузили Италиана    
моцарела, кисели краставици, сметана, лук, бекон, горчица,
670 гр. 7.99 лв.