Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Спагети Болонезе

Спагети Болонезе     
кашкавал, кайма, доматен сос,
650 гр. 6.99 лв. Не приема поръчки