Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Лазаня

Лазаня    
шунка, кашкавал, свински шол, телешки шол, сос бешамел,
430 гр. 8.99 лв.