Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Ризото Вегетариана

Ризото Вегетариана    
моркови, броколи, царевица, чушки, пресен лук, ориз,
500 гр. 7.99 лв.