Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Комбиниран сач

Комбиниран сач    
гъби, пилешко филе, лук, соев сос, чушки, подправки, свински врат, бяло вино,
750 гр. 16.99 лв.