Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Свински сач

Свински сач    
гъби, лук, соев сос, чушки, подправки, свински врат, бяло вино,
650 гр. 14.99 лв.