Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Пилешки сач

Пилешки сач    
гъби, пилешко филе, лук, соев сос, чушки, подправки, бяло вино,
650 гр. 11.99 лв.