Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Пикантни мръвки

Пикантни мръвки    
пилешко филе, соев сос, свински врат, бейби лукчета, телешки суджук, лют пипер,
490 гр. 13.99 лв.