Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

ново Пиле в сос пармезан

 /пилешко бон филе,бейби моркови,картофено пюре,сметана,пармезан/

ново Пиле в сос пармезан    

 /пилешко бон филе,бейби моркови,картофено пюре,сметана,пармезан/

490 гр. 11.99 лв.