Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Пица Бона Деа

Пица Бона Деа    
кисели краставици, кашкавал, доматен сос, свинско филе, луканка,
460 гр. малка 7.99 лв. Не приема поръчки
640 гр. средна 10.29 лв. Не приема поръчки
1790 гр. семейна 22.99 лв. Не приема поръчки