Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Пица Херкулес

Пица Херкулес     
топено сирене, доматен сос, бекон, свинско филе, луканка,
470 гр. малка 6.99 лв. Не приема поръчки
670 гр. средна 10.69 лв. Не приема поръчки
1800 гр. семейна 22.79 лв. Не приема поръчки