Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Пица Фрици

Пица Фрици    
гъби, пилешко филе, кисели краставици, кашкавал, доматен сос, яйце, рокфор,
530 гр. малка 8.99 лв. Не приема поръчки
810 гр. средна 11.99 лв. Не приема поръчки
1960 гр. семейна 26.99 лв. Не приема поръчки