Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Пица Бекон

Пица Бекон    
гъби, кисели краставици, кашкавал, доматен сос, бекон, чушки,
420 гр. малка 6.99 лв. Не приема поръчки
650 гр. средна 9.99 лв. Не приема поръчки
1750 гр. семейна 22.99 лв. Не приема поръчки