Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Пица Мексикана

Пица Мексикана    
гъби, пилешко филе, царевица, кашкавал, доматен сос, чушки, пушени гърди,
450 гр. малка 7.39 лв. Не приема поръчки
700 гр. средна 9.99 лв. Не приема поръчки
1700 гр. семейна 22.99 лв. Не приема поръчки