Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Пица Францискана

Пица Францискана    
гъби, шунка, кашкавал, доматен сос, маслини,
390 гр. малка 6.99 лв. Не приема поръчки
580 гр. средна 8.99 лв. Не приема поръчки
1650 гр. семейна 20.99 лв. Не приема поръчки