Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

НОВО МАРГАРИТА КЛАСИК

НОВО МАРГАРИТА КЛАСИК    
кашкавал, доматен сос,
360 гр. малка 4.99 лв. Не приема поръчки
520 гр. средна 6.29 лв. Не приема поръчки
1400 гр. семейна 15.99 лв. Не приема поръчки