Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Салата Клеопатра

краставици,марули,пилешко филе,яйце,пресен лук,чеснов сос

Салата Клеопатра    

краставици,марули,пилешко филе,яйце,пресен лук,чеснов сос

520 гр. 8.59 лв. Не приема поръчки