Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Салата Сицилианска

краставици,марули,домати,кашкавал,шунка,сицилянски сос

Салата Сицилианска    

краставици,марули,домати,кашкавал,шунка,сицилянски сос

560 гр. 9.99 лв.