Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Салата Пилешка

марули,кис.краставици,пушено пиле,царевица,м-за,моркови,зеле

Салата Пилешка    

марули,кис.краставици,пушено пиле,царевица,м-за,моркови,зеле

500 гр. 7.99 лв.