Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Шопска салата

домати, краставици,  лук, печени чусшки, сирене, маслина

Шопска салата    

домати, краставици,  лук, печени чусшки, сирене, маслина

500 гр. 4.99 лв.