Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Пикантни пилешки крилца

Пикантни пилешки крилца    
800 гр. голяма порция 10.99 лв. Не приема поръчки
350 гр. малка порция 5.99 лв. Не приема поръчки