Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Солена палачинка

Солена палачинка    
гъби, шунка, кисели краставици, кашкавал, доматен сос, сицилиански сос,
350 гр. 5.99 лв. Не приема поръчки