Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Овчарски пай

Овчарски пай    
гъби, моркови, кашкавал, лук, телешка кайма, грах, картофено пюре,
630 гр. 14.99 лв.