Работно време: 10:00 - 23:00             02 974 30 58, 0895 70 57 77, 0888 20 70 23

Бьоф Строганов

Бьоф Строганов    
гъби, шунка, кисели краставици, сметана, лук, телешко филе,
680 гр. 11.79 лв.